Muut

Tikru
Rotu Pitkäkarvainen maatiainen
Syntynyt 2004 Pääsiäisenä Ähtärissä
Sukupuoli Leikattu uros

Tikru on mun ensimmäinen oma lemmikki. Se oli yllätys äidiltä ja jo ensimmäisestä hetkestä tiesin että ainutlaatuinen sellainen. Tikru rakastaa ruokaa, nukkumista, ulkona olemista (kytkettynä ja valjaissa) sekä kun hellyydenkipeys iskee rapsutuksia ja sylissä olemista. Toimii myös herätyskellona arki- ja vapaa-aamuisin.

Tikru on jo 12-vuotias ja rakastaa sulkia ja pieniä kiliseviä hiirileluja.
In Memories
Eetu

Rotu  Arvioitu rotu noutaja/hirvikoira mix
Lempinimet  Edward, Eetuvartti, makkara
Sukupuoli  Leikattu uros
 2013
Maailman paras ensimmäinen koira. Eetu tuli meille koirakodista. Nainen kertoi, että Eetun vanha omistaja oli menehtynyt jossain onnettomuudessa, eikä leski pystynyt siitä enää huolehtimaan joten toi koiran sinne odottamaan uutta perhettä joka sen halusi.

Kotimatka alkoi ja Eetu matkusti myös takapenkillä makoillen, etujalat mun sylissä.

Eetu oli mitä mahtavin perhekoira. Se pysyi pihassa, ei ollut ikinä ilkeä tai vihainen kenellekkään. En itseasiassa ikinä sen 11 vuoden aikana nähnyt sitä vihaisena. Eetu rakasti ruokaa, uimista ja palloja ja  pääsi kunnioitettavaan 16-vuoden ikään, Se eli koko elämänsä terveenä ja virkeänä pappana viimeiseen päivään asti.

“Such short little lives our pets have to spend with us, and they spend most of it waiting for us to come home each day. It is amazing how much love and laughter they bring into our lives and even how much closer we become with each other because of them.”  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti